top of page

PROPIETATS

Tot seguit trobaràs una galeria de propietats que tenim a la venda, totes elles degudament seleccionades a partir d’un rigorós procés de selecció.

 

Abans d’entrar una propietat a la nostra cartera fem una valoració de la propietat i estudi de mercat real de la zona, per evitar propietats sobrevalorades, inflades de preu i que puguin crear un desequilibri en el mercat.

 

Per nosaltres és molt important la imatge de cada una de les propietats, la fotografia la realitzem amb un fotògraf especialista en fotografia immobiliària, és important que sigui el màxim descriptiva possible perquè et puguis fer una idea real de la distribució de la propietat i l’estat d’aquesta. Així com a la descripció, procurem entrar en el màxim detall perquè el dia de la visita no hi hagi res que et pugui sorprendre.

Vols que la teva propietat formi part d’aquesta exclusiva selecció? Contacta amb nosaltres i t’explicarem el nostre mètode únic per vendre una propietat.

OPINIONS DE CLIENTS

El 80% del nostre negoci ve de clients referits, saps per què?

"Muy contenta del trato recibido por parte de Pep, una persona seria, profesional y de confianza. totalmente recomendable los servicios de su empresa."

"Trato muy profesional, seriedad, excelente trato humano, y aciertan con lo que estás buscando, honestos y por mi experiencia repetiría con esta empresa."

"En Pep és molt bona persona, amable, atenció excel.lent. Recomano visitar-lo si estàs pensant en adquirir una propietat. Tot molt bé." 

bottom of page