top of page

Barri Vell Girona

Artesans immobiliaris

Va ser el 2013 quan ens vàrem proposar començar aquest projecte. Va ser en un petit local de poc més que 35 metres quadrats al Barri Vell, concretament al carrer Nou del Teatre, a la plaça Bell-Lloch. Era un espai petit, amb dues taules un bany (no necessitàvem res més), això sí, la il·lusió que teníem per començar aquella aventura era tan gran que no hi cabia en aquell espai.

A poc a poc vàrem créixer fins a tenir també el local adjunt. El vàrem convertir amb una zona per clients, una sala de reunions que contínuament ens demanaven els clients. Aquest creixement va ser gràcies a tots els clients que han passat per les nostres mans i que s'han deixat acompanyar per nosaltres.

El maig del 2018 vàrem decidir pensar en gran, fer un pas més per poder oferir als nostres clients un millor servei. Ens vàrem traslladar a un senyor despatx, a la Plaça Marques de Camps, 100m2 amb 2 sales de treball, una sala de reunions, office, arxiu... Fins i tot pensàvem que era massa per nosaltres! Però el que és cert és que aquell projecte que va néixer a just després d'una de les pitjors crisis econòmiques s'havia fet gran i tocava créixer.

Va ser el març de 2019 quan, jo (en Marc) vaig decidir fer un canvi, durant un any vaig treballar a la immobiliària líder en el sector internacional. Em va permetre treballar en un mercat diferent del que estava habituat, i va ser un aprenentatge exprés. El tracte amb el client (aprendre a entendre quina és la seva necessitat i com els puc ajudar) i el màrqueting immobiliari varen ser els punts forts dels quals més vaig aprendre.

Després d'aquest parèntesi, vaig tornar a treballar en el nostre projecte i amb més força que mai. Amb un munt d'idees al cap, preparades per posar-les en pràctica, per mi és molt important evolucionar, el sector ho fa i els clients m'ho demanen.​

A punt d'arribar al nostre desè aniversari, quan ja portem acumulats milers de clients, centenars de propietats i més de 50 col·laboracions amb companys del sector ara volem anar més enllà. Hem passat de ser intermediaris a ser representants immobiliaris de propietaris, defensant únicament els teus interessos amb estudis de mercat, valoracions, informes de seguiment... Ara volem fer un pas més enllà en aquesta nova metodologia i paradigma. I demostrar que es pot continuar fent bona feina, seguir optimitzant-nos, sense perdre qualitat de vida. Per això a partir d'ara farem un pas més en la nostra digitalització i ens convertirem en una immobiliària digital. Sense seu. Sense despatx. Desplaçant-nos allà on ens necessiti el client.

Perquè les fronteres es difuminen. I les necessitats canvien.

Et convidem a continuar fent història amb nosaltres.

bottom of page