RSG_2487.jpg

VENDRE

ARTESANS IMMOBILIARIS

Coneix el nostre mètode

Inforgrafia-vendre.png

ASSESSORAMENT TÈCNIC, LEGAL, JURÍDIC I FISCAL EXTERN

VALORACIÓ DE LA PROPIETAT I ESTUDI DE MERCAT REAL

PLÀ DE MÀRQUETING

PERSONALITZAT I DEFINICIÓ D'OBJECTIUS

XARXA DE COL·LABORADORS PER MULTIPLICAR OPCIONS DE VENTA

Sóc en Pep Serra, artesà immobiliari especialista en màrqueting immobiliari, representant de propietaris, mai represento a les dues parts en una mateixa operació.

Segur que t’estàs preguntant que es un artesà immobiliari, veritat? Un artesà immobiliari es un assessor immobiliari molt diferent al que has conegut fins ara. Hi ha moltes diferencies que t’agradaran, una d’elles es que NO SOC INTERMEDIARI, què vull dir? Només represento el meu client i els seus interessos, oblidat d’això d’intentar que cobris menys, amb el meu assessorament vendràs més ràpid i més segur, molt fàcil!

 

REUNIONS DE SEGUIMENT PERIÒDIQUES

REALÇAR ELS PUNTS FORTS PER TREURE’N EL MÀXIM VALOR 

PEP SERRA

Artesà Immobiliari

RSG_2510.jpg

La propietat s’inclourà a les carteres dels millors agents de la zona amb els que hi tenim una excel·lent relació professional i un contacte permanent perquè la teva propietat sigui una prioritat.

 

Ens assegurem que la propietat sigui presentada als potencials compradors de la millor manera possible.

 

Gestionem totes les visites per minimitzar-te les molèsties. Un de nosaltres sempre serem present a les visites per garantir que la propietat sigui presentada com es mereix i puguem respondre els dubtes que hi surtin.

 

Estem al teu costat per assegurar-nos que la propietat arribi al seu màxim potencial. El nostre coneixement del mercat i experiència ens permet garantir el màxim preu per tu i una transacció sense sobresalts.

Per cert! No oblidis descarregar-te la guia per vendre la teva propietat en 8 passos. Deixa’ns les teves dades en el formulari que trobaràs tot seguit i la rebràs al teu correu electrònic.  Espero que et sigui útil!

 

OPINIONS DE CLIENTS

El 80% del nostre negoci ve de clients referits, saps perquè?

La venda de mi piso fue profesional y seria. La amabilidad y la dedicación fue determinante 

Ha estat un plaer contractar a Barri Vell. Son professionals, amables i bones persones. Ens han ajudat molt en tot el procés de venda de la casa, tornaría a contractar els seus serveis sens dubte. Moltes gràcies Pep i Marc! Un plaer haver-vos conegut. 

Molt bon equip de Barri Vell Artesans han sigut molt profesionals. Ha sigut dificil per la situacio politica i despres per el covid. Al final ho vam aconseguir. Merci per tot. Recomano visitar-los si estàs pensant en adquirir una propietat o vendre.