Panorama_sin_ti%CC%81tulo-6a_edited.jpg

OBRA NOVA

ARTESANS IMMOBILIARIS

OBRA NOVA - VILABLAREIX

Image 06.jpg

VILABLAREIX

A la planta baixa hi ha el rebedor, una habitació doble molt practica, un bany complet i el garatge per un cotxe. El que més impactarà serà la sala d’estar-menjador, amb doble alçada de sostre, una cuina amb illa al mig i una perfecte integració entre l’exterior i l’interior.

 

A la planta de dalt hi ha la zona de nit, 2 habitacions dobles amb un bany, una suite impressionant amb vestidor, bany complet i terrassa privada. A més, hi ha un espai d’estudi al passadís, que es beneficia de la llum natural que entra per la doble alçada de sostre de la sala d’estar.

OBRA NOVA - MATA

1-1-36.jpg

MATA

En aquest cas la casa estarà pensada per fer vida a la planta baixa, serà una casa molt pràctica i funcional. Un rebedor revestit d’armaris per entrar, l’espai obert de sala d’estar-menjador amb cuina amb illa. La zona de nit, també en aquesta mateixa planta, amb una habitació suite, dues dobles i un bany complet, per acabar, el garatge per un cotxe.

 

La planta de dalt serà un espai diàfan de 50m2, ideal per fer un estudi o sala de joc pels més petits.

El sistema de calefacció de la casa serà amb aerotèrmia per terra radiant, la climatització amb fan coils, aparells ventiloconvectors molt compactes, que ocupen molt poc espai.

 

A la zona exterior hi ha possibilitat de fer-hi piscina, una pèrgola per tenir un menjador exterior i zona de barbacoa.

Des de 445.000€ i de 3 o 4 habitacions.

Vilablareix és un dels pobles amb més projecció i expansió del Gironès, destaca per ser un poble molt ben comunicat amb l’autopista AP-7 i l’A-2, i a poc minuts del centre de Girona. Té tots els serveis supermercats, el mateix municipi te escola, clubs esportius, farmàcia i varis restaurants.

Demana'ns més informació

MARC SERRA

BARRI VELL ARTESANS IMMOBILIARIS

Tel: 972 41 62 36

Email: info@barrivellgirona.cat

Plaça Marquès de Camps num. 3   1r 1a

AICAT 5908

© 2020 by BARRIVELLARTESANSIMMOBILIARIS