top of page
  • Writer's pictureMarc Serra

Com preparar la teva casa per destacar en el mercat immobiliari de Girona.

Updated: Sep 20, 2023La primera impressió és clau, del primer que se’n recordaran els compradors quan marxin de casa teva i d’aquella primera sensació quan van entrar.


- “Ostres, era un pis molt fosc, amb olor al sofregit dels macarrons...”

O bé,


- “Era una casa amb molta llum natural i amb espais molt amplis”


Quina de les dues t’agradaria que diguessin quan parlin de casa teva?


T’explico que pots fer per destacar casa teva per sobre de la resta, segueix llegint.


Tots els recons de la casa han d’estar impecables, encara que et sembli que estàs netejant sobre net, torna a passar el drap per sobre. Tira una mica d’ambientador, que la casa faci una olor neutre i agradable. Si hi ha jardí o plantes a la terrassa, cuida-les, que l’exterior llueixi com es mereix, que no et faci mandra tallar la gespa, tot sigui per millorar l’atractiu exterior.


Aquella paret esquitxada amb puré, el caneló exterior rovellat o aquella zona del parquet que està desgastat, son arguments que fan perdre valor a la propietat. Unes petites renovacions o reparacions abans de posada a la venta seran claus.


Imagina’t entrar a casa teva i veure ple de fotografies d’una altre família, t’hi sentiries a gust? Compraries aquesta casa? Doncs això senten els clients que visiten una propietat que no està despersonalitzada, intenta eliminar tots elements personals possibles fent que la casa sigui pràcticament neutre.


Puja totes les persianes, obre les llums i portes, que no hi hagi cap impediment que amagui la feinada que has fet per preparar la casa en el moment clau.


Recorda, neteja i ordre, petites reparacions, despersonalitzar i molta llum natural, son els consells per preparar la teva casa per descartar en el mercat immobiliària de Girona.

35 views0 comments

Comentários


bottom of page