top of page

PALAU

BARRI VELL

M2.png

392 M2

Habitacions.png

3 HABITACIONS​

Banys.png

3 BANYS

Fitxa-tècnica.png
Preu.png

2.100.000€

pngegg.png

F

El Palau Salieti (o dit també casa Audouard) és un casal del segle XIV restaurada per Rafael Masó

 

Reformada l’any 1911 per Rafael Masó i reformada altre cop pel Coronel Weowedowsky, (propietari, fundador i arquitecte del Castell del Cap Roig, a Calella de Palafrugell) per encàrrec dels actuals propietaris, Forma part de l´Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya.

 

Es comercialitza la planta noble del palau, de més de 400m², més un jardí d’estil romàntic catalogat de 240 m².

 

Aquesta planta està dividida en un habitatge completament reformat, actualment arrendat a una empresa turística, amb entrada independent i separada de l’habitatge principal.

 

La resta és l´habitatge principal amb el seu jardí i el magatzem amb plaça d’aparcament. Consta de 3 dormitoris dobles, grans i 3 banys, cuina modernista, hall d’entrada, despatx/biblioteca amb vitralls centenaris, sala noble de 6,5 m. d’alçada amb altell i gran xemeneia, distribuïdor, menjador, galeria envidriada, sala d´estar amb xemeneia i jardí catalogat, on hi ha un porxo, un garatge i un magatzem.

 

Compta amb acabats originals i, malgrat ser perfectament habitable, li caldria renovar instal·lacions i banys, a banda d´un rentat de cara general.

 

És una oportunitat única per adquirir un dels últims palaus/museus històrics de la ciutat i projectar-hi una reforma segons projecte personal per convertir-lo en una de les més exclusives propietats de Girona.

IMG_9546.jpeg

PEP SERRA

Artesà Immobiliari

bottom of page