MASIA 

LA PERA

1.077 M2

690.000€

EX

25.000 M2

Fitxa-tècnica.png

Masia del segle XVIII situada en un entorn privilegiat, a cavall entre el Baix Empordà i el Girones i a només 20 minuts de Girona.

 

Sobre un terreny pla de 2,5 hectàrees (1,1 són cultivables) hi trobem aquesta finca amb moltes possibilitats de reforma. El mas principal té més de 1.000m2 per restaurar. A la planta baixa hi ha les antigues quadres amb sostres de volta, a la primera planta hi ha la cuina amb una gran llar de foc, dues sales d’estar, sortides a les dues terrasses (una a la part est i l’altre a la part oest de la casa), quatre habitacions i el bany. A la última planta hi trobem les dues habitacions restants.

 

A més del mas principal, la finca també té dues edificacions auxiliars. Una d’elles, actualment s’utilitza de garatge, l’alçada permet construir dues plantes i cada una d’elles feria 60m2. L’antic paller, també te alçada per dues plantes, d’uns 125m2 cada una. Aquests espais son ideals per destinar-los a casa de convidats, taller o garatge.

 

El plaer de poder gaudir d’una masia envoltada de natura, molt ben comunicada, a només 20 minuts de la ciutat de Girona, al costat del poble de Púbol. Pobles emblemàtics del Baix Empordà i del Gironès molt propers, com Rupià, Foixà, Monells o Madremanya. L’estació de tren de Flaçà a només 4 kilòmetres.

MARC SERRA

Artesà Immobiliari

BARRI VELL ARTESANS IMMOBILIARIS

Tel: 972 41 62 36

Email: info@barrivellgirona.cat

  • INSTAA
  • Telegram-logo
Segell_CAT_web_fons_color (2).png

© 2020 by BARRIVELLARTESANSIMMOBILIARIS