Panorama_sin_t%C3%ADtulo-7_edited.jpg

VENDRE

ARTESANS IMMOBILIARIS

Tel: 972 41 62 36

Email: info@barrivellgirona.cat

Coneix el nostre mètode

 

T’agradaria saber si podem vendre la teva propietat amb el nostre mètode immobiliari artesanal? Pots reservar una cita amb mi al calendari que tens tot seguit. Només has de seleccionar el dia i hora que et vagi millor, és molt fàcil.

ASSESSORAMENT LEGAL, JURÍDIC I FISCAL EXTERN

VALORACIÓ DE LA PROPIETAT I ESTUDI DE MERCAT REAL

PLÀ DE MÀRQUETING

PERSONALITZAT I DEFINICIÓ D'OBJECTIUS

XARXA DE COL·LABORADORS PER MULTIPLICAR OPCIONS DE VENTA

Sóc en Marc Serra, artesà immobiliari especialista en màrqueting immobiliari, representant de venedors i compradors, això si, mai represento a les dues parts en una mateixa operació.

Segur que t’estàs preguntant que es un artesà immobiliari, veritat? Un artesà immobiliari es un assessor immobiliari molt diferent al que has conegut fins ara. Hi ha moltes diferencies que t’agradaran, una d’elles es que NO SOC INTERMEDIARI, què vull dir? Només represento el meu client i els seus interessos, oblidat d’això d’intentar que paguis més i cobrar menys, amb el meu assessorament vendràs més ràpid i més segur, molt fàcil!

 

REUNIONS DE SEGUIMENT PERIÒDIQUES

REALÇAR ELS PUNTS FORTS PER TREURE’N EL MÀXIM VALOR 

Per cert! No oblidis descarregar-te la guia per vendre la teva propietat en 8 passos. Deixa’ns les teves dades en el formulari que trobaràs tot seguit i la rebràs al teu correu electrònic.  Espero que et sigui útil!

 

BARRI VELL ARTESANS IMMOBILIARIS

Tel: 972 41 62 36

Email: info@barrivellgirona.cat

Plaça Marquès de Camps num. 3   1r 1a

AICAT 5908

© 2020 by BARRIVELLARTESANSIMMOBILIARIS